Cum am petrecut în Țara Profi din Brașov

Cum am petrecut în Țara Profi din Brașov

Orice concert sau activitate nouă îi face bine Brașovului. Oamenii se bucură sincer și se distrează. Toate aceste gânduri mi-au fost confirmate și sâmbătă când am participat la ȚaraProfi. Am văzut zeci de ochi micșorați de zâmbetul larg de pe față, zeci de mâini în aer, țipete și dans în ninsoare. Toată stările pozitive au cuprins Centrul Civic din Brașov datorită concertului susținut de Carla’s Dreams și Lora.

Țara Profi și-a deschis oficial porțile pe 17 decembrie, chiar în ziua în care am reușit să ajung și eu. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să beau o cană de vin fiert, după care am testat Grafitti Wall, o zonă de fotografii pe care poți să scrii, m-am distrat urmărindu-l pe robotul NOX și m-am bucurat de energia oferită de Carla’s Dreams.

Țara Profi cuprinde mai multe corturi cu activități pe placul copiilor și al adulților. Cei mici pot să deseneze sau să discute cu robotul NOX, părinții pot să încerce un pahar de vin fiert, iar tu și gașca de prieteni puteți să vă distrați la concerte.

Partea bună este că evenimentele continuă în fiecare zi până pe 26 decembrie. Sâmbătă, 24 decembrie, cântă Aurel Tămaș, o surpriză perfectă pentru părinții tăi, iar duminică va urca pe scenă Loredana.

Țara Profi este organizat de Profi România cu ocazia deschiderii a 500 de magazine în țară.

Brasov

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *