Raluca Vosloban: am ajuns să am și 70 de eșarfe în garderobă!

Raluca Vosloban: am ajuns să am și 70 de eșarfe în garderobă!

   1. Descrie-te în zece cuvinte.

Sunt practică, analitică (uneori prea), îmi place ca atunci când fac ceva să iasa bine. Mai am de lucru la partea cu răbdarea (îmi cam lipsește), dar știu că fără asta nu poți realiza nimic durabil, prin urmare îmi place să cred că am făcut ceva progrese în ultimul timp. N-ai cum să scrii în 10 cuvinte, e prea complicat. 🙂

  2. Când ai purtat prima dată o eșarfă?

Sincer, nu-mi aduc aminte. Să tot fie vreo 15 ani, cel puțin. Le admiram de mică, dar pe prima am purtat-o în perioada adolescenței – că să fie clar, vorbim de eșarfă fina, subțire, nu includem aici și fularele sau eșarfele din materiale pline / grele.

  3. Cum a început această pasiune?

Îmi plăceau de când eram în clasele primare, însă am început să acord o atenție sporită eșarfelor mult mai târziu, odată cu preocuparea crescânda pentru combinații vestimentare.  Treptat am ajuns să am circa 60-70 de eșarfe și fulare în garderoba, de tot felul și toate culorile, să fie (pe principiul de atunci, eșarfele nu sunt niciodată suficiente). Pe unele le-am cumparat doar pentru că mi-a plăcut mult modelul, însa ulterior mi-am dat seama că nu sunt ok cu materialul. Prin urmare, nu prea le-am purtat.

  4. Câte eșarfe personale ai acasă?

Vei fi surprinsă, dar acum nu multe. Au fost numeroase și mă atașasem emoțional de multe dintre ele, însă le-am păstrat numai pe cele pe care le port efectiv și pe care le pot asorta cu restul garderobei. Cred că au ramas în jur de 15, însă e foarte posibil să mai crească puțin numărul lor. Chiar dacă încurajez doamnele și domnișoarele să poarte eșarfe și încerc să le ofer opțiuni, sunt de părere că mai puține și de calitate este o abordare mult mai practică.

Esarfe matase

 

  5. Completează propoziția. O eșarfă poate schimba…

Starea de spirit. Aleasă cu grija, întregește ținuta, de multe ori nemaifiind nevoie de alte accesorii, pentru că deja ai un aer chic. Eu, de pildă, fiind adepta stilului smart casual, cred că o pereche de blugi, o cămașă alba sau un tricou alb, un sacou și o esarfă colorată reprezinta un outfit la îndemana oricui și este atat de feminin!

  6. Care este povestea eșarfelor Secrets of Silk?

Am primit cadou în vara anului 2016 o eșarfă din mătase naturală, din India. Era predominant roșie, cu motive orientale, încă o mai port. Ideea unui business mi-a venit mai târziu, abia la finalul lunii octombrie când, într-o noapte târziu, nu puteam adormi (da, chestiunea cu ideile bune care vin noaptea târziu chiar există) și atunci am știut că este ceea ce căutam demult. Pe măsura ce ma gândeam, întăream convingerea: eșarfele din mătase naturală nu se vor demoda niciodată, sunt delicate și, deși un business de nișă, văd că are un potențial incredibil, ce poate fi atins cu răbdare și multă dedicare.

 

  7. Care sunt criteriile după care le alegi?

Aceleași pe care le folosesc atunci când cumpăr un cadou: să îmi placă mie în primul rând. Da, țin cont și de populația căreia mă adresez, dar nu aș încuraja niciodată pe cineva să poarte sau să achiziționeze ceva ce mie nu îmi place.

 

Esarfe Matase

  8. Dacă ai putea inventa o culoare, ce combinații ai face?

Foarte buna întrebarea – știi de ce? Pentru că încerc să îmi dau seama ce model m-ar defini și ce combinații de culori aș face. Una dintre ideile pe care vreau să le urmez este crearea propriului design, a unei semnături Secrets of Silk, care să atraga privirile și să inspire. Ceea ce pot spune în acest moment este ca mi-aș dori ca designul să aiba motive mărunte (poate floricele, bulinuțe) și, cel mai probabil, va fi o combinație de cel mult 2-3 culori. În acest moment, mă gândesc la roz pudrat și gri.

  9. De unde se pot cumpăra eșarfele Secrets of Silk?

Deocamdată, doar online, prin intermediul paginii de facebook #secretsofsilk. Idei și planuri pentru dezvoltare sunt, analizez oportunitățile și resursele și sper să pot veni cu vești în această direcție în viitor. 🙂

Esarfe

Mai multe detalii despre Secrets Of Silk găsiți aici.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *