Consultanță Comunicare Ministerul Economiei

despre proiect

Client:
Ministerul Economiei, Debirocratizare

Brief

 Pregătirea unei strategii de comunicare prietenoase și orientată către public, schimbarea stilului de comunicare a unui secretar de stat, redactare discursuri și consiliere decizii de comunicare

Soluție

În perioada martie – septembrie 2021 am lucrat îndeaproape cu Ministerul Economiei, departamentul de debirocratizare, unde am pregătit materiale de comunicare ale secretarului de stat Valentina Saygo. Munca mea a presupus verificarea și corectarea comunicatelor de presă, texte pentru social media, redactare discursuri și consiliere în decizii de comunicare. 

Împreună am lucrat și la un plan de comunicare care urma să fie pus în aplicare după lansarea memorandumului de debirocratizare, firul roșu al strategiei pleca de la Jurnalul unui Secretar de Stat, notițe scrise zilnic despre presiunea pe care o poate simți un om politic și ce ce întâmplă după ușile mari care separă cele două lumi. 

Testimonial

Lumea era plină de specialiști în comunicare, dar eu treceam de la o dezamăgire la alta și probabil credeam că nu exista cel pe care îl caut. Le-am experimentat pe toate și eram pe punctul de a abandona, pana am întâlnit-o pe Iunieta. Pentru prima data vorbeam și cineva părea că mă asculta și că mă înțelege, chiar dacă abordez subiecte aride și fără pic de atracție pe scara emoțiilor. Am colaborat împreuna în multe proiecte și a reușit de fiecare data să mă surprindă cu o abordare diferită a aceluiași subiect. Admir la ea ușurința cu care trece de la un proiect la altul, de la un stil la altul. Este inventivă, inovativă și plina de viață. Recomand cu tot dragul!

Valentina Saygo

Antreprenor & Manager,
Ask for Accounting