Concept evenimente și implementarea unei caravane prin țară

despre proiect

Client:
ELKO România

Brief

Clientul și-a dorit un concept creativ și diferit sub umbrela căruia să organizeze o serie de întâlniri între partenerii din țară.

Perioada de implementare a proiectului iunie – septembrie 2021, număr de participanți: între 30 și 50; Orașe: București, Brașov, Iași, Sibiu, Timișoara, Oradea, Târgu Mureș, Craiova, Constanța.

Soluție

Conceptul pe care l-am creat a plecat de la termenul Escapadă. După un an de zile în care ne-am petrecut timpul între patru pereți, în care sufrageria a devenit biroul și familia colegi, oricine își dorește să evadeze într-un loc diferit care să-i încarce spiritul cu energie. Plecând de la această idee am creat ELKO Escape – Restart your mind, recharge your spirit. 

Fiecare eveniment în parte a invitat oamenii să evadeze într-un context diferit, în unul în care nu au mai ajuns până acum sau nu ar fi putut ajunge pe cont propriu. Am închiriat castele, conace, am vizitat meșteșugarii din sate, am luat masa în pivnița localnicilor din Oradea, am fost la pescuit, la shooting, am degustat vinuri din fructe, am ascultat muzică clasică și am tras cu arcul. 

Materiale livrate:

  • Concept eveniment 
  • Texte invitații
  • Materiale eveniment
  • Texte social media
  • Coordonare și implementare evenimente 

Testimonial

Pe Iunieta o cunosc de relativ puțin timp, dar am impresia că ne știm de o viață. Felul în care ne-am cunoscut și am ajuns să lucrăm împreună este o poveste dragă mie. Prima dată cred că am citit un text scris de ea care mi-a atras atenția, apoi am început să urmăresc newsletterele NO.MAD, am ascultat câteva podcast-uri. Am descoperit treptat un om din tribul meu și mi-am dat seama că tare mult mi-aș dori să o cunosc și să avem niște proiecte împreună. Nu știam exact ce, dar știam sigur că vreau să colaborăm. N-am cerut recomandări, n-am avut nevoie de alte informații. Ne-am întâlnit, la început nici măcar fizic, ci online, că așa erau vremurile, și am pus bazele unui proiect foarte generos. Apoi, colaborarea noastră a decurs exact așa cum mi-am imaginat: ne-am descoperit pe parcurs, am învățat unii de la alții, ne-am ascultat și ne-am susținut. Am realizat într-un anumit moment că am traversat toată perioada acestui proiect cu un sentiment de bine și de liniște, cu încrederea că împreună putem depăși orice obstacol ne iese în cale (și au fost destule). Nu am regretat nici o secundă că am ales să îmi ascult intuiția în privința Iunietei. Dacă ar fi să o iau de la capăt aș face la fel. O apreciez foarte mult pentru maturitate, profesionalism, creativitate, și mai ales pentru curajul de a fi autentică, motivația de a învăța și a se dezvolta încontinuu. Iunieta este ca o gură de aer proaspăt.

Adriana Popa

Marketing Manager
ELKO România