Lucreaza cu mine

Salutare!

Mă bucur că ai ajuns pe această pagină. Dacă îți cauți un freelancer în comunicare, atunci bine te-am găsit.

Lucrez în comunicare de opt ani, cinci ani petrecuți în agenții și trei ani pe cont propriu. Prima mea pasiune a fost organizarea de evenimente (am trecut de 100), de la concept eveniment, până la strategia de promovare, implementare și organizare, am făcut de toate. Cel mai mare eveniment pe care l-am coordonat și implementat a fost de 600 de persoane. Îmi place să cred că fiecare eveniment trebuie să aibă o notă unică, să-i ofere participantului o experiență, o amintire.

Tipuri de evenimente pe care le pot face:

 1. Conferințe
 2. Workshop-uri creative pentru angajați (propunere concept, locația, program, buget, implementare)
 3. Activări la evenimente
 4. Teambuilding-uri
 5. Evenimente lansare de produs
 6. Evenimente de rebranding

Acum trei ani, după ce organizasem deja peste 100 de evenimente, m-am gândit să mă perfecționez în alt domeniu. Așa am ajuns să merg la trei cursuri de creative writing și să scriu zilnic. Am câștigat două concursuri de scris povești, unul organizat de Radio Guerrilla și unul de Revista de Povestiri.

Pe lângă povești, mai scriu și:

 • Facebook Content
 • Articole pe Blog
 • Texte pentru Site
 • Texte pentru prezentări
 • Discursuri sau texte de invitații.

Pentru o parte din clienții mei fac și partea de PR, asta înseamnă:

 • Campanii cu Bloggerii
 • PR Blitz
 • Comunicate de presă
 • Conferințe de presă
 • Articole în diverse publicații

De doi ani am creat propriul concept de eveniment dedicate freelancerilor. În fiecare lună, peste 100 de freelanceri vin la NO.MAD Talks să se întâlnească, să facă networking și să asculte un specialist.

Am scris pe blog, aici și aici, două articole cu o parte din proiectele pe care le-am făcut în 2017 și 2018. Dintre toate, cea mai mare satisfacția mi-a adus-o evenimentul NO.MAD Talks. Pentru că oamenii se bucură sincer că primesc ce au nevoie, iar eu mă încarc cu energia lor.

Update 2019 În 2019 am creat primul ebook din România despre problemele emoționale ale freelancerilor, E-book Freelance Drama i-am spus și poate fi descărcat de aici. Tot în 2019 am plecat într-un circuit cu autorulota prin Europa, am povestit despre asta tot într-un ebook. 

Update 2020

Am publicat un articol în Dilema Veche, am preluat partea de social media pentru proiectul Ajutor Spitale și am lansat Kind Market, prima platformă de barter între freelanceri și antreprenori.

Mai multe despre mine poți afla și din interviurile pe care le-am mai oferit de-a lungul timpului:

Diana Ducă – Iunieta Sandu inspiră, expiră și mă inspiră. Povestea unei profesioniste cu vibe de poveste

Emilia Chebac – Un interviu cu Iunieta Sandu după un an de NO.MAD Talks

Anamaria Onisei – Interviu cu Iunieta Sandu, în momente de criză credem că forța unei comunități depinde de lagăturile membrilor ei. 

Scrie-mi pe iunieta.sandu@gmail.com detalii despre proiectul tău și vedem cum facem să fie bine! Pardon, extraordinar de bine.