Bine te-am găsit, sunt Iunieta.

Îmi ghidez viața după ceea ce consider eu că sunt cele trei constante: schimbarea, alegerile și valorile.

Schimbarea


Primii douăzeci de ani din viață mi i-am petrecut în Brașov, unde am absolvit facultatea de Comunicare și Relații Publice și am făcut voluntariat pentru Let’s Do It România și PRIME Brașov. Tot aici am devenit trainer de Public Speaking și am prezentat o serie de evenimente locale.

La 20 de ani m-am mutat în București pentru masterat. Bucureștiul însă mi-a oferit mai mult de atât. M-am angajat la Evensys, unde pentru trei ani de zile am organizat evenimente de marketing și comunicare. La 24 de ani am ales să merg spre zona de PR corporate și de travel și am avut ocazia să învăța asta la Travel Communication. Din cele două joburi am acumulat informații despre marketing, PR, organizare evenimente și coordonare echipe.

Alegerile

La 26 de ani am ales să lucrez pe cont propriu și să experimentez zona de copywriting și social media. Am absolvit cursurile de scriere creativă a lui Iulian Tănase, Florin Iaru și Marius Chivu, Școala de Povestiri. În urma cursurilor au rezultat o serie de articole cu care încă mă mândresc: în Dilema Veche, în DOR, în Revista de Povestiri etc. 

În 2018 am fondat NO.MAD Talks, prima comunitate de freelanceri din București, scopul fiind să adun freelancerii și antreprenorii în același loc, să se susțină, să se ajute și să crească împreună. NO.MAD Talks a crescut treptat și acum este una dintre cele mai cunoscute comunități din țară. O parte din dintre proiectele care au dus numele NO.MAD Talks mai departe sunt: Podcast-ul Eroare 404; Kind Market; Târgul Freelancerilor; NO.MAD Newsroom; Freelance Drama. NO.MAD a devenit rapid proiectul meu de suflet pentru că mi-a dat ocazia să-mi pun în aplicare ideile și să ajut freelancerii să-și atingă adevăratul potențial. 

NO.MAD Talks mi-a adus și un renume pe piața din România care mi-a oferit acces la clienții mari, așa am ajuns să creeze content și strategii de comunicare pentru brand-uri importante.

Valorile .

Valorile după care mă ghidez în viața personală sunt cele după care îmi ghidez și viața profesională, și anume:

Iubire

Iubirea pentru oameni, pentru bine, frumos, pentru lucruri și proiecte care au impact în jurul nostru și pot face o schimbare pozitivă oricât de mică.

Creativitate

Schimbarea perspectivei și modul în care sunt privite lucrurile, ideile diferite și curajoase fac parte din filosofia mea de viață.

Sinceritate

Transparența și sinceritatea sunt două valori atât de necesare în stabilirea unor relații sănătoase de muncă, cât și personale.

Dreptate

Dreptatea și corectitudinea sunt valorile de care țin cont în tot ceea ce fac: fie că vorbim despre stabilirea fee-urilor sau viața personală.

Clienți

Apariții în presă

Oameni de milioane, Europa FM – despre freelancing în pandemie și Kind Market, platforma de barter între freelanceri și antreprenori 

Dilema Veche, despre mirajul libertății când ești freelancer 

Zest Podcast, “Scrisul este ca un bun prieten care mă așteaptă”

Business Review, “Iunieta Sandu (NO.MAD Talks): One of my goals is to extend the project globally”

Viitorul României, Iunieta Sandu, fondatoarea NO.MAD Talks: „Numărul freelancerilor a crescut mult în România, în 2020”

Morning Podcast, ”Iunieta Sandu, creatoarea NO.MAD Talks si NO.MAD Kind Market despre freelancing, creativitate, solitudine si echilibru”

Ziarul Metropolis, Despre NO.MAD Outdoor Camp, prima tabără de freelancing din România

The Institute, Iunieta Sandu vorbește despre Târgul de Crăciun al Freelancerilor

Cristina Oțel, Poate mai sunt și oameni care trec prin ce trec eu, Interviu cu Iunieta Sandu despre Freelancing și NO.MAD Talks

Anamaria Onisei, Interviu cu Iunieta Sandu, KindMarket: „În momente de criza credem că forța unei comunități depinde de forța legăturilor membrilor ei”