Dacă aș fi știut, aș fi venit mai repede. Cum m-a transformat Bali.


Când am ajuns anul trecut prima dată în Bali, aveam cu mine nu doar un rucsac plin cu haine, ci un bagaj emoțional nerezolvat. Auzisem de toate conceptele spirituale, dar cumva în sinea mea nu credem că mă pot ajuta să-mi rezolv problemele, mai mult decât m-ar fi ajutat terapia convențională. În prima mea lună în Bali am stat mai mult în casă, am citit, și am mers la clase de yoga. Apoi treptat – treptat am început să mă expun la dans, la respirații conștiente, sound healing, mi-am schimbat alimentatia, și am început să mă văd, să mă înțeleg mai bine. 

Înainte de Bali, trăiam în rușine în corpul meu și eram deconectată de el 

După Bali m-am eliberat de rușine

Când am ajuns în Bali judecam oamenii, că sunt prea liberi, prea frumoși, că viața lor este prea simplă 

După Bali am ajuns să fiu ce cei pe care-i judecam

Înainte de Bali mă autosabotam cu gânduri mici și limitative 

După Bali am început să mă iubesc, să prețuiesc mai mult prezentul 

Înainte de Bali trăiam în trecut și în regret 

În Bali am eliberat traumele care atârnau greu și nu mă lăsau să înfloresc

Înainte de Bali credeam că viața este grea 

În Bali am învățat cum să trăiesc în flow, cu ușurință

Sunt multe lucruri pe care le învățăm din țara în care trăim, iar până nu plecăm de acolo nici nu ne dăm seama ce paradigme avem despre viață, despre noi. Și mai este ceva, este mai greu să te vindeci sau să te vezi în țara în care ai crescut, când toți oamenii din jur, toate locurile și obiceiurile îți aduc aminte de cine ai fost, nu de cine îți dorești să devii. 

Anul trecut am locuit 5 luni în Bali, și după cum ar spune prietenii mei, am vindecat cât vindecă alții în 5 ani. Bali mi-a oferit spațiu să fiu, să mă văd, să mă vindec, m-a investit cu încredere că voi reuși. Acum sunt din nou în Bali, de data asta cu dorința doar să trăiesc aici, și să-mi dau voie să înfloresc din toate punctele de vedere, spiritual, financiar, ca femeie.

Când am ajuns în Bali prima dată, m-am lovit de propriile mele rezistențe și blocaje, propriile mele limite despre cum percepeam viața. Bali, nu doar că mi-a deschis mintea, dar și inima. E ușor să trăiești frumos când ești conectat cu tine și în interior îți este bine. 

Am multe de spus despre cum m-a transformat Bali, dar mai mult mi-aș dori să-ți pot arăta. Așa că, dacă te simțit pregăti/ă să te pui pe tine pe primul loc, să te cunoști, să te vindeci, să-ți găsești liniștea și direcția, te aștept în Bali Serenity Retreat, între 09 – 17 martie 2024. Am creat un concept unic de zece zile în care vei simți și tu magia din Bali, între 9 – 17 martie 2024. Vom petrece patru nopți la mare într-un complex de vile indoneziene, și unde vom lucra pe tot ce ține de interior. Vom aduce în spațiu yoga, sound healing, conectarea cu natura, pictura intuitivă, ceremonie de cacao, mâncare ayurvedică, timp de introspecție și reflecție înconjurați de ocean și natură. După primele 4 nopți petrecute la ocean, ne vom muta în Ubud, capitala spirituală a insulei, unde ne vom înconjura de verdele terapeutic al junglei și ne vom umple inima cu ritualuri, frumusețe și bine. Mai avem patru locuri libere la retreat, așa că, dacă simți că 2024 este momentul în care să faci o schimbare majoră, să te întorci la tine, să te regăsești, reculegi și vindeci, te așteptăm alături de noi. 

După această experiență crede-mă că: 

 • Vei știi cum să te conectezi la corpul tău prin yoga și dans
 • Vei afla cum să-ți asculți intuiția și să o urmezi
 • Îți vei debloca vocea, ca tu să devii autentic/ă
 • Te vei conecta la mama pământ și vei înțelege cum să faci un ritual de împământare și ancorare în energia universală
 • Te vei conecta la planta cacao și vei afla cum această plantă magică te poate ajuta sa îți deschizi mai mult inima și câmpul energetic din jurul ei
 • Vei știi cum să trăiești în flow, fără control și griji
 • Vei înțelege diferențele dintre energia feminină / masculină și cum ele lucrează împreună
 • Vei învăța cum să eliberezi tiparele sau emoțiile care te blochează
 • Vei știi cum să trăiești după propriul ritm conectat la tine, și la natură, fără presiunea societății
 • Vei afla cum să-ți descoperi propria natură, să te accepți și să-ți folosești simțurile la adevărata lor putere
 • Vei învăța cum să te cureți și protejezi la nivel energetic

Există acest concept care tot timpul m-a intrigat “să-ți iei puterea înapoi”. Noi oamenii, fără să vrem, dăm prea ușor puterea noastră în jur. Putere înseamnă atenție, timp, energie, în loc să o ținem pentru evoluția și construcția noastră. În călătoria noastră în Bali împreună, mi-am propus și acest lucru, ca tu să devii conștient/ă de puterea pe care o ai și să o prețuiești mai mult, să te prețuiești mai mult. 

Dacă vrei să începi călătoria transformării tale în Bali, îmi poți trimite un mesaj privat aici și revin cu o prezentare detaliată și cu toate costurile.

Îți las mai jos și câteva fotografii de la cazările pe care le vom avea:

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *