Cristina Gavrilă – În copilărie i-am vopsit câinele bunicului albastru

Cristina Gavrilă – În copilărie i-am vopsit câinele bunicului albastru

  1. Descrie-te în zece cuvinte.

Lucrez ca și Hairstylist în Brașov, iubesc ceea ce fac, sunt pozitivă și ambițioasă.

  1. Cum ți-ai găsit pasiunea?

De când eram foarte mică îmi plăcea să adaug puțină culoare oriunde. Țin minte că bunicul meu avea un cățel alb, era foarte jucăuș și iubitor, dar îi lipsea ceva, așa că l-am vopsit albastru cu soluții de la farmacie (cred că albastru de metil). Apoi, ca să fac parte din cele mai cool grupuri din fața blocului, le împleteam părul fetelor. Țin minte că în liceu erau la modă culorile aprinse, așa că după ore vedeau toate colegele la mine acasă să le vopsesc cu soluții de la farmacie. În cele din urmă, în timpul facultății, am făcut un internship la un salon și mi-am dat că asta mă face fericită cu adevărat.

  1. Cât de norocoasă ești și de ce?

Mă consider foarte norocoasă și modestă. 🙂 Când eram mică, i-am văzut de multe ori pe ai mei plângându-se de locul de muncă, petrecând multe ore și fiind mereu obosiți. Încă de atunci mi-am propus să fac ce îmi place cu adevărat și să îmi fie drag să merg la muncă. Pentru mine fiecare zi este o doză de entuziasm, fiecare clientă o prietenă, fiecare culoare o nouă provocare!

  1. Cea mai mare realizare a ta de până acum?

Faptul că lucrez pe cont propriu și iau singură toate deciziile. Asta se întâmplă de aproximativ doi ani și mă bucur nespus că am luat această hotărâre. Cel mai mult îmi place că pot să-mi organizez timpul cum vreau și nu sunt presată de un șef. Chiar încurajez oamenii din acest domeniu să lucreze pe cont propriu, vor avea mult mai multă încredere în ei și vor ajunge departe într-un timp mai scurt.

  1. Când ești singură în mașină la ce te gândești?

Depinde foarte mult de starea pe care o am. De cele mai multe ori prefer să dau muzica tare și să nu mă gândesc la nimic. Pentru mine condusul este un moment de relaxare.

  1. Cinci conturi de Instagram care te inspiră?

Instagram îmi permite să mă conectez cu oamenii creativi din toată lumea. Bineînțeles că în feed-ul meu găsești foarte mulți oameni din domeniu. O să încerc să mă rezum la cinci care îmi vin acum în minte:

1.ryojiimaizumi

2.philipwolffhair

3.behindthechair_com

4.tonyandguylondonacademy

5.lisalovesbalayage

  1. Cum o să arate părul tău când o să ai 80 de ani?

Important este cum o să arate în fiecare zi până la 80 ani! 🙂 De fapt, am un pact cu tine că una dintre noi o sa fie roz și una mov.

  1. Care a fost cea mai ciudată solicitare pe care ai primit-o?

Pe la începuturile carierei mele au venit doi clienți la tuns, amândoi după o noapte de party. Unul dintre ei m-a luat deoparte și mi-a oferit o sumă de bani destul de mare, nu mai știu exact cât, ca să-l tund pe prietenul lui chel. Bineînțeles că am spus nu și am refuzat politicos “oferta”. Surprinzător a fost răspunsul clientului la întrebarea clasică “Cum doriți să vă tund astăzi?” Răspunsul: “Chel!”

  1. Dacă ai putea să interzici o coafură/freză/culoare ce ai alege?

Nu aș vrea să interzic nimic. Până la urmă este un domeniu atât de creativ și liber, încât fiecare are dreptul să poarte orice coafură sau culoare.

Pe Cristina o găsiți aici.Gavrila Cristina

Gavrila Cristina

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *