Consultanță freelancing

Servicii

Abonează-te la newsletter:

În 2018 am fondat NO.MAD Talks, prima comunitate de freelanceri din București care, între timp a reunit sute de freelanceri online sau offline, care au vorbit despre provocările și problemele întâmpinate de-a lungul drumului. Prin proiectele pe care le-am creat și datorită experienței de lucru cu clienții am reușit să adun informații utile care acum cred că pot ajuta orice freelancer la început de drum să-și facă curaj să lucreze pe cont propriu și, bineînțeles, pe oricine își dorește să-și schimbe cariera. 

După patru ani de freelancing și sute de proiecte realizate atât pentru clienți, cât și pentru mine, pot spune că succesul când lucrezi pe cont propriu vine din mindset, disciplină și stabilirea valorii. Sunt aspecte la care freelancerii de multe ori nu se gândesc și așa ajung în puncte moarte: nu reușesc să-și mai mărească fee-urile; nu își găsesc motivația să continue; nu își cunosc valoarea și le este teamă să vorbească despre munca lor; nu știu sigur dacă sunt pe drumul cel bun. 

Întrebări frecvente

Putem să discutăm despre pașii pe care trebuie să-i parcurgi ca să devii freelancer. De la forma juridică, stabilirea fee-urilor, modurile prin care să-ți găsești clienții, cum să-ți stabilești modul de lucru, mindset, cum să-ți creezi un brand personal puternic.

Putem să lucrăm împreună pe Finding your Why – presupune stabilirea valorilor personale și metoda Ikigai.

Da, discutăm despre formula în care se stabilesc fee-urile, despre fee-urile industriei, despre cum să-ți definești valoare și să-ți stabilești fee-urile conform.

Da, discutăm despre motivație, mindset, obiceiuri care au funcționat la mine, programe de lucru.

  • O ședință de consultanță în freelancing – 60 euro + TVA 

Stabilim în prealabil subiectul pe e-mail, în cadrul ședinței ofer soluții la problema / întrebarea anunțată.

 

  • Workshop 1  – NO.MAD Start– 240 euro + TVA

Petrecem 4 ore împreună și lucrăm interactiv pe tot ce presupune universul unui freelancer la început de drum. 

 

  • Înțelegerea domeniului juridic – ce formă este mai avantajoasă 
  • Stabilirea fee-urilor. Cum îmi stabilesc fee-ul potrivit? 
  • Clienții. Unde îi găsesc și cum îi atrag? 
  • Brand personal de freelancer. Cum creez un brand personal puternic care să ajungă la clienții mei? 
  • Mindset. Care sunt cele mai întâlnite probleme și cum le poți depăși. 
  • Workshop 2  – NO.MAD Star – 300 euro + TVA

Petrecem 4 ore împreună și discutăm despre etapele pe care trebuie să le parcurgă un freelancer ca să treacă la nivelul următor, de la descoperirea valorii, la mărirea fee-urilor, la lucrurile care-l blochează pentru a avansa sau a face pasul spre un brand personal puternic. Workshop-ul este inspirațional, folosesc tehnici din coaching pentru a aflat adevăratele probleme din spatele blocajelor.