Ce se discută la conferințe, te inspiră tot anul!

Ce se discută la conferințe, te inspiră tot anul!

O conferință nu te face mai deștept, ci mai bogat în experiențe. De cele mai multe ori plec de la conferințe cu idei, conexiuni și dorința de a face mai multe proiecte și mai bune. Până la urmă, conferințele creează un mediu în care toți oamenii pasionați de același domeniu se întâlnesc. Dacă ai o idee de proiect și simți că nu ai cu cine să o pui în practică, ia-o cu tine la eveniment și spune-o celor din jur, sunt șanse mari să îți găsești jumătatea.

Acum patru ani când am organizat prima conferință la Evensys eram înghețată de emoții. Emoții care s-au transformat treptat în nerăbdare, apoi în fericire. Poveștile oamenilor care s-au cunoscut la conferințe, și-au găsit job-uri sau parteneri de proiect te încarcă cu bine. Acum sunt de cealaltă parte a baricadei, participant. Din această postură vă recomand trei conferințe la care să participați pentru a cunoaște oameni și a descoperi idei noi.

Digital Marketing Forum

Data: 23 – 24 februarie 2017, Marriott Hotel

Detalii: http://www.2017.digitalforum.ro/
În prima zi vor fi prezenți doi specialiști internaționali care o să vorbească despre schimbările în digital marketing din ultimele 12 luni și care sunt tendințele pe anul acesta. Și speakerii din România au subiecte interesante, mai ales că vor fi prezente brand-uri mari care ies în evidență în online. Dacă nu poți participa la eveniment, descarcă e-book-ul despre tendințele în digital de anul acesta.

Social Media Summit

Data: 1 martie, Radisson Blu București

Detalii: http://www.revistabiz.ro/smsbucuresti2017/

Lucrurile în social media se schimbă fantastic de rapid. Toți prietenii mei s-au mutat de pe Facebook pe Instagram, iar toți prietenii mamei mele și-au făcut cont de Facebook. Ce se întâmplă și în ce direcție merge social media o să se discute pe 1 martie. Am văzut în program și o dezbatere despre online versus media tradițională, anul trecut toată lumea încerca un echilibru între cele două, anul acesta vom vedea dacă se păstrează tendința. Bineînțeles că aștept cu interes și lansarea Digital Reportului. Un raport care reunește informații despre cele mai importante agenții de digital din România, tendințe și evoluții ale pieței de digital, liste cu cele mai relevante nume din blogosfera românească, top cei mai urmăriți vloggeri, top conturi de Instagram, precum și top bloggeri cu care au colaborat agențiile și top agenții cu care au colaborat bloggerii în 2016.

PR Forum

Data: 30- 31 martie, Marriott Hotel

Detalii: http://2017.prforum.ro/

La începutul drumului meu în comunicare am aflat multe lucruri utile de la speakerii invitați la PR Forum. La unul dintre evenimente l-am întâlnit și pe Paul Holmes, Holmes Report, și am fos prinsă în vorbele lui multe zile la rând. Așadar la PR Forum o să fiu prezentă pentru atmosferă și pentru a gusta micile secrete care sunt prezentate în studiile de caz.

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *