Ce mi-am propus să fac de 1 mai în București!

Ce mi-am propus să fac de 1 mai în București!

 – Ce faci de 1 mai? 

– Rămân în București. 

– Serios, de ce? 

Ei, uite, pentru toți oamenii care cred că este plictisitor să rămâi în București de 1 mai, am creat o listă cu lucrurile faine pe care le poți face în oraș. 

  1. Tot weekend-ul pe iarbă la Verde Stop Arena

De sâmbătă până luni La Verde Stop Arena se stă pe iarbă, se bea bere și se visează. Cel puțin eu asta mi-am propus să fac. Locul este la Barbu Văcărescu, are multă iarbă, un stadion vechi, mâncăruri de încercat și băuturi de testat.

Verde Stop Arena

Credit photo: Verde Stop Arena

2. O carte citită în Grădina Botanică

Atunci când nu sunt în Brașov, parcurile sau Gradina Botanică din București mi se par perfecte pentru citit. Dacă te-ai plictisit de parcuri sau crezi că sunt aglomerate, încearcă Gradina Botanică. Biletul de intrare este 5 lei și este deschis în fiecare zi.

Iunieta Sandu

3. Un picnic în parc și o plimbare cu bicicleta

O alternativă pentru grătarul de 1 mai este picnicul în parc. Cumpără fructe, legume, brânzeturi și bucură-te de o masă lejeră pe iarbă.

Picnic

4. Un pahar de vin la o terasă

Nimic nu se compară cu un pahar de vin băut pe o terasă departe de agitație. Preferatele mele sunt: Terasa de la Dianei 4, Terasa Monteoru, Grădina EdenJacques Pot.

 

Iunieta Sandu

5.  Un restaurant nou

Am o listă cu restaurante pe care vreau să le încerc, așa că weekend-ul de 1 mi se pare perfect pentru asta. Într-un oraș gol ai mai multe șanse să prinzi o masă bună și să nu aștepți mult după comandă. În primele locuri de pe lista mea sunt: Pește și Vin, Burger și Scoici și Animaletto Pizza Bar.

Paine si vin

Credit photo: Pâine și vin

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *