A șaptea ediție NO.MAD Talks va avea loc pe 24 ianuarie

A șaptea ediție NO.MAD Talks va avea loc pe 24 ianuarie

Parcă ieri îl sunam pe Claudiu Jojatu și îi spuneam că am o idee de eveniment pentru freelanceri și dacă vrea să se implice. De atunci și până acum au trecut 7 luni și NO.MAD Talks a ajuns la a șaptea ediție.

A șaptea ediție va fi despre productivitate și eficiență pentru că, în funcție de ele, un freelancer poate avea succes sau poate eșua. Evenimentul va avea loc pe 24 ianuarie la MATER, începând cu ora 19.00.

Andrei Roșca, Change Strategist, cu peste 15 ani de experiență în antreprenoriat și 6 ani în coaching, o să ne răspundă tuturor la întrebările despre rutină, disciplină, motivație și time management. Fix ce avem nevoie la început de an. Alături de Andrei Roșca, l-am invitat și pe Claudiu Petria, un antreprenor creativ care a fondat aplicația Questo. El o să ne povestească care a fost procesul de la idee la implementare și cum a reușit să creeze o aplicație mobile care se află acum în toate orașele mari din România și în afară. Claudiu o să împărtășească cu participanții NO.MAD Talks cum s-a motivat când a trecut prin momente mai grele și cum a făcut să-și mențină concentrarea.

Intrare pe bază de donație

Participarea se face pe baza unei donații și rezervarea locului prin completarea acestui formular. Cauza acestei ediții este Taxiul cu Bomboane, un ONG care ajută copiii din spitalele de pediatrie și de la școlile cu nevoi speciale din București.

Evenimentul este susținut de: Aurelia Vișinescu Wines, MATER, IQads și Start-up.ro

Te aștept cu drag!

 

 

Related Posts

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *